Memira Skellefteå – Larsson optik – Memira Certified Partner

Larsson optik i Skellefteå är en Memira Certified Partner. Det innebär att du kan göra din undersökning före och kontroll efter din synkorrigerande operation, med samma höga kvalitet som hos en Memiraklinik. Själva operationen gör du på en Memiraklinik med kirurgi i t.ex. Luleå.

Memira Skellefteå – Larsson Optik

Larsson optik är ett familjeföretag i centrala Skellefteå som funnits där sedan 80-talet. Utöver undersökningar inför och efter ögonlaser, linsimplantat och linsbyte, erbjuder de även ett stort utbud av glasögon och linser samt ögonhälsoundersökningar. De har sin egen verkstad vilket medför snabba leveranser av glasögon. Varmt välkommen till Larsson Optik!

Om du kommer med bil

 Om du kommer från E4 sväng svänger du höger in på Kanalgatan, skyltar mot 95/Bodö. Gör en U-sväng vid Stationsgatan och fortsätt på Kanalgatan till du ser Larsson optik.

Om du kommer med buss

Om du kommer med buss till Skellefteå busstation går du österut på Södra Järnvägsgatan mot Stationsgatan. Sväng sedan höger in på Stationsgatan tills du kommer till en korsning. Sväng då vänster in på Kanalgatan, 300 meter in på vägen finner du Larsson Optik.

Kontakt

Memira Skellefteå – Larsson Optik Certified Memira Partner

Besöksadress

c/o Larsson Optik Kanalgatan 46
931 23 Skellefteå

Telefonnummer

08-517 588 18

E-postadress

klinik.lulea@memira.se

Butikschef

Peder Larsson