Memira Örebro – Optiker Seger – Memira Certified Partner

Optiker Seger i Örebro är en Memira Certified Partner. Det innebär att du kan göra din undersökning före och kontroll efter din synkorrigerande operation, med samma höga kvalitet som hos en Memiraklinik. Själva operationen gör du på en Memiraklinik med kirurgi i t.ex. Västerås eller Stockholm. Memira finns på 40 orter i Skandinavien och i Örebro finns vi på Nygatan 35, i samarbete med Optiker Seger.

Memira Örebro – Optiker Seger

Optiker Seger ligger mycket nära centrala trafikleder och här finns gott om parkeringsplatser. Utöver undersökningar inför och efter ögonlaser, linsimplantat och linsbyte, erbjuder de även ett stort och noga utvalt utbud av glasögon och linser. Välkommen till Optiker Seger!

Om du promenerar från centralstationen/resecentrum

Gå längs med perrongen från stationsbyggnaden förbi busshållsplatserna. Gå över Östra Bangatan inpå Olaigatan, passera Järntorget och ta höger på Storgatan. Gå över bron med slottet på vänster sida sedan fortsätter du rakt fram på Drottninggatan passerar Nikolai kyrkan på höger sida, nästa tvärgata är Nygatan tag vänster, Memira ligger i samma lokal som  Optiker Seger.

Om du promenerar från Södra station

Gå över Östra Bangatan mot Conventum,  ta höger på Rudbecksgatan och gå fram till Våghustorget. Ta sedan vänster inpå Drottninggatan. Första tvärgatan är Nygatan tag höger. Memira ligger i samma lokal som  Optiker Seger.

Om du kommer med bil

Med bilen kör du mot centrum, följ skyltar mot Stortorget. Parkering finns på nedre delen av Stortorget och runtomkring i närliggande parkeringsgarage i centrum.

Kontakt

Memira Örebro – Optiker Seger
Memira Certified Partner

Besöksadress

c/o Optiker Seger & Seger Klarsynt
Nygatan 35
Örebro

Telefonnummer

08-517 588 18

E-postadress

klinik.orebro@memira.se

Öppettider

Måndag – Fredag09:30 – 18:00
LördagStängt
SöndagStängt