Memira Borlänge

Du finner Memira i Borlänge på Sveagatan 15. Hos oss gör vi undersökningar inför en synkorrigerande operation samt återbesök efter en synkorrigerande operation. Själva operationen görs på någon av våra opererande kliniker som i Gävle eller i Västerås.

På Memira korrigerar vi alla synfel; närsynthet, översynthet, astigmatism (brytningsfel) och åldersynthet med ögonlaserlinsbyte ( RLE) eller linsimplantat (ICL). Läs mer om vår Trygghetsgaranti. Memira finns på 40 orter i Skandinavien.

Vår ögonklinik i Borlänge hittar du i fräscha lokaler på Sveagatan. Vi ligger mycket nära centrala trafikleder och här finns gott om parkeringsplatser. Har du några frågor eller om du vill ha mer information, är du alltid välkommen att höra av dig eller komma förbi kliniken.

Till fots från centralstationen

Följ skyltar mot centrum och när du passerat turistbyrån (den runda byggnaden med ett klocktorn på) fortsätter du ca 150 meter till. Ingången från Sveagatan hittar du när du passerat Apoteket och Hemmakväll. Vi finns i Frigga-huset som även har ingång från Ovanbrogatan till höger om butiken CAP.

Med bil

Följ skyltar mot centrum/turistinformation och parkerar enklast på Ovanbrogatan där vi även har en ingång, till höger om butiken CAP.

Tips! Ladda ner appen “Mobilpark” eller ha med lösa mynt. Parkeringsautomaten tar inte kort.

Kontakt

Memira Borlänge

Sveagatan 15
784 33 Borlänge

Telefonnummer

0243-21 69 00

E-postadress

klinik.borlange@memira.se

Klinikansvarig

Camilla Estéen

Öppettider

Måndag – Torsdag08:15 – 17:00
Fredag08:15 – 15:00
LördagStängt
SöndagStängt