Sandra Englund

Jag ville slippa krångel med glasögon som immar och blir smutsiga. Linser som gjorde ögonen torra och röda. Jag ville känna enkelhet. En bidragande anledning var också att en god vän gjort en lyckad behandling ett år tidigare. Jag blev snabbt, smidigt och väl omhändertagen. Jag kände mig fullständigt lugn och trygg då läkaren hela tiden förklarade för mig vad som hände och vad jag skulle se och göra. Det är fantastiskt. Obeskrivligt. Jag ska försöka: Alla små saker i vardagen är livet! Att öppna ugnsluckan… Att komma in i värmen efter att ha varit ute… Ha solbrillor… Att åka skidor utan torra ögon eller imma… Att vakna på natten och veta hur mycket klockan är… Jag är fri varje dag utan torra och röda ögon på grund av linser eller imma och smuts på glasögonen.

Jag ville slippa glasögon och linser och se bra. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle kunna se bättre än vad jag gjorde innan. Jag tyckte från början att 35 000 var väldigt mycket pengar. Det tycker jag fortfarande, men det var värt vart enda öre!

Jag fick ett fantastiskt mottagande. De är vänliga och serviceinriktade. Jag som kund känner att jag har allt stöd jag behöver. De känns familjärt och samtidigt mycket professionellt. En enklare och bekvämare vardag i resten av ditt liv – förhoppningsvis. Vem vill inte ha det?

Chatta med oss

Chatta med kundservice.

Utanför våra öppettider
Mån – Fre 08:00 – 18:00
chattar du med vår chatbot.

Skicka e-post till oss

Ring oss

Kundservice
Mån – Fre 08:00 – 18:00
020-61 62 00

Ögonsjukvård i Stockholm
Mån – Fre 08:00 – 12:00
020-80 20 40

Optiker/Ortoptist i Stockholm
Mån – Fre 09:00 – 18:00
08-24 40 44

Ta reda på mer

Informationsbroschyr
Ladda ner

Se våra priser
Priser ögonlaser
Priser linsbyte

Se våra tider
Till bokningen