Sandra Englund

Jag ville slippa krångel med glasögon som immar och blir smutsiga. Linser som gjorde ögonen torra och röda. Jag ville känna enkelhet. En bidragande anledning var också att en god vän gjort en lyckad behandling ett år tidigare. Jag blev snabbt, smidigt och väl omhändertagen. Jag kände mig fullständigt lugn och trygg då läkaren hela tiden förklarade för mig vad som hände och vad jag skulle se och göra. Det är fantastiskt. Obeskrivligt. Jag ska försöka: Alla små saker i vardagen är livet! Att öppna ugnsluckan… Att komma in i värmen efter att ha varit ute… Ha solbrillor… Att åka skidor utan torra ögon eller imma… Att vakna på natten och veta hur mycket klockan är… Jag är fri varje dag utan torra och röda ögon på grund av linser eller imma och smuts på glasögonen.

Jag ville slippa glasögon och linser och se bra. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle kunna se bättre än vad jag gjorde innan. Jag tyckte från början att 35 000 var väldigt mycket pengar. Det tycker jag fortfarande, men det var värt vart enda öre!

Jag fick ett fantastiskt mottagande. De är vänliga och serviceinriktade. Jag som kund känner att jag har allt stöd jag behöver. De känns familjärt och samtidigt mycket professionellt. En enklare och bekvämare vardag i resten av ditt liv – förhoppningsvis. Vem vill inte ha det?

Sandra Englund

Arbete:
Försäljning

Synfel:
Närsynthet/Astigmatism

Behandlingsmetod:
LASEK, Ögonlaser

Ålder vid operation:
36 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga just nu

Eller boka via telefon på 020-61 62 00

Fler kunder

Dag Tjersland

Dag Tjersland

Kock, restaurangägare och författare

Som kock upplevde Dag flera utmaningar i sin vardag i köket med att vara beroende av glasögon. Det är svår omgivning med matlagning, steaming och fritering, och det säger sig självt att det är problematiskt att använda glasögon i sån hektiskt miljö. Den sista tiden har Dag också haft utmaningar att använda glasögon tillsammans med munskydd, men det problemet har han lyckligtvis inte längre.

Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter of Excellence i Hagastaden var de fortfarande obesegrade under säsongen.

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen

Programledare

Kristin Kaspersen tröttnade på glasögon och linser som, framför allt i jobbet, ställde till besvär. Hon bestämde sig för att göra ett linsbyte – här är hennes egna ord om upplevelsen!

Chatta med oss

Chatta med kundservice.

Utanför våra öppettider
Mån - Fre 08:00 - 18:00
chattar du med vår chatbot.

Skicka e-post till oss

Ring oss

Kundservice
Mån - Fre 08:00 - 18:00
020-61 62 00

Ögonsjukvård i Stockholm
Mån – Fre 08:00 – 12:00
020-80 20 40

Optiker/Ortoptist i Stockholm
Mån – Fre 09:00 – 18:00
08-24 40 44

Ta reda på mer

Informationsbroschyr
Ladda ner

Se våra priser
Priser

Se våra tider
Till bokningen