Sandra Englund

Jag ville slippa krångel med glasögon som immar och blir smutsiga. Linser som gjorde ögonen torra och röda. Jag ville känna enkelhet. En bidragande anledning var också att en god vän gjort en lyckad behandling ett år tidigare. Jag blev snabbt, smidigt och väl omhändertagen. Jag kände mig fullständigt lugn och trygg då läkaren hela tiden förklarade för mig vad som hände och vad jag skulle se och göra. Det är fantastiskt. Obeskrivligt. Jag ska försöka: Alla små saker i vardagen är livet! Att öppna ugnsluckan… Att komma in i värmen efter att ha varit ute… Ha solbrillor… Att åka skidor utan torra ögon eller imma… Att vakna på natten och veta hur mycket klockan är… Jag är fri varje dag utan torra och röda ögon på grund av linser eller imma och smuts på glasögonen.

Jag ville slippa glasögon och linser och se bra. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle kunna se bättre än vad jag gjorde innan. Jag tyckte från början att 35 000 var väldigt mycket pengar. Det tycker jag fortfarande, men det var värt vart enda öre!

Jag fick ett fantastiskt mottagande. De är vänliga och serviceinriktade. Jag som kund känner att jag har allt stöd jag behöver. De känns familjärt och samtidigt mycket professionellt. En enklare och bekvämare vardag i resten av ditt liv – förhoppningsvis. Vem vill inte ha det?

Sandra Englund

Arbete:
Försäljning

Synfel:
Närsynthet/Astigmatism

Behandlingsmetod:
LASEK, Ögonlaser

Ålder vid operation:
36 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Martin Melin

Martin Melin

Polis, författare & TV-personlighet

Martin Melin var trött på sina läsglasögon och gjorde därför en linsbytesoperation hos Memira. Han är jättenöjd med resultatet.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Våra kunder

Linn Ek

Linn Ek

Poddare

Linn Ek, känd från popcasten Spöktimmen, hade länge funderat på att göra en ögonlaser för att bli kvitt hennes synfel. Se hennes historia här!

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: Ögonlaser
Yosef Al-Abasse

Yosef Al-Abasse

Sjukhusfysiker

Yosef Al-Abasse ville inte längre vara begränsad av glasögon. Idag kan han se obehindrat när han arbetar, cyklar och tränar, Läs mer här!

Synfel: Närsynthet/Astigmatism
Behandlingsmetod: LASEK / Ögonlaser
Nicolas Stan

Nicolas Stan

Banktjänsteman

Banktjänstemannen Nicolas gjorde ögonlaser och är nu kvitt glasögon och linser. Läs mer här!

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK / Ögonlaser