Kampanj! Undersökning endast 99 kr (ord. 450 kr). Boka idag!
Kundcenter
ögonlaser linsbyte ögonläkare

Boka
undersökning nu!

  • Få reda på om du kan göra ögonlaser eller linsbyte.
  • Just nu! 24 månader ränte - och avgiftsfri delbetalning!
  • Memira - ledande ögonlaserkedja i Skandinavien.
Boka undersökning
Delbetala!
0.00%
ränta

i 24 månader!
Ögonlaser tar i genomsnitt 30 sekunder och linsbyte 15 minuter per öga - det är allt som krävs för en enklare vardag utan glasögon och linser. Ögonlaser från 1246 kr/mån och linsbyte 1996 kr/mån.

24 månader ränte - och avgiftsfritt

Just nu erbjuder vi 24 månader ränte – och avgiftsfri delbetalning. Det innebär 0 kr i startavgift, 0 kr i aviavgifter och 0%  ränta. Du kan när som helst betala av snabbare utan att det kostar dig något extra.

  • Ögonlaser från 1246 kr/månad i 24 månader.
  • Linsbyte från 1996 kr/månad i 24 månader.

Fråga på kliniken eller vår kundcenter om delbetalningsmöjligheterna för 24 månader ränte – och avgiftsfri delbetalning.

Så här går det till:

1. Undersökning

På undersökningen får du veta om du kan operera ditt synfel och vilken operationsmetod som är lämpligast för dig.

Första steget är att boka en undersökning där vi tar reda på om det är möjligt för dig att göra ögonlaser eller linsbyte.

Memiras vidareutbildade optiker genomför under en timme en omsorgsfull undersökning, berättar om vad du kan förvänta dig av ögonlaser samt svarar på dina frågor.

Om du tillhör de c:a 80% som kan göra ögonlaser el linsbyte, bokar optikern in en preliminär tid för operation.

2. Operationen

Memira använder flera olika tekniker som kräver olika typer av utrustning och tillvägagångssätt. Den mest lämpliga operationsmetoden för dina ögon beror på dina synbehov.

På operationsdagen träffar du först läkaren som gör en egen, oberoende undersökning av dina ögon. Därefter genomförs själva ögonlaserbehandlingen. Det tar c:a 30 minuter. Du får sedan vila i vårt vilrum och därefter gå hem.

Memira använder flera olika tekniker som kräver olika typer av utrustning och tillvägagångssätt. Den mest lämpliga operationsmetoden för dina ögon beror på dina synbehov. Våra konkurrenter har ofta bara en typ av utrustning som de använder på alla kunder, oavsett ögats beskaffenhet.

Det finns också tekniker på marknaden som Memira inte använder. Det beror i så fall på att vår kvalitetsavdelning bedömt att de inte är tillräckligt bra, att det inte finns tillförlitliga resultat och utvärderingar eller att de inte tillför något jämfört med de tekniker vi redan använder.

3. Kontroller och uppföljning

De allra flesta ser bra redan samma kväll och kan gå till jobbet dagen efter ögonlaser.

Du får med dig ögondroppar hem som ska användas under läkningen och du får speciella instruktioner för den första tiden. Du kallas också till flera kontroller.

I sällsynta fall behövs en kompletterande behandling för att uppnå önskat resultat. Allt detta ingår i priset för ögonlaser eller linsbyte.

4. Vad kostar det?

Ögonlaser kostar från 399 kronor per månad eller 29900 kronor om du betalar allt på en gång.

Just nu erbjuder vi också 24 månader ränte - och avgiftsfri delbetalning. Det innebär 0 kr i startavgift, 0 kr i aviavgifter och 0%  ränta. Du kan när som helst betala av snabbare utan att det kostar dig något extra.

- Ögonlaser från 1246 kr/månad i 24 månader.
- Linsbyte från 1996 kr/månad i 24 månader.

Du kan också välja en avbetalningsplan där du betalar 399 kronor för ögonlaser eller 599 kr för linsbyte per månad. Ögonlaser kostar från 29900 kr och linsbyte 47900 kr. Priset är för båda ögonen och inkluderar alla läkemedel och kontroller som behövs.

Dessutom ingår vår unika 5-åriga trygghetsgaranti.

Trygghetsgaranti
Vår unika trygghetsgaranti innebär:
  • Fria kontroller under 5 års tid
  • Fria kompletterande behandlingar vid behov under 5 års tid
  • Jourtelefon för omedelbar hjälp efter din ögonlaser eller linsbyte
  • Fri mottagning på alla våra 40 kliniker i Skandinavien

Vår unika dedikerade kvalitetsavdelning säkrar alla våra kliniska processer. Målet är högsta möjliga resultat på din ögonoperation.

Kvalitetssäkring är en central del av kvalitetsarbetet och genomförs av kvalitetsavdelningen, som fungerar som ett oberoende granskningsorgan över alla processer.

Kliniska resultat utvärderas löpande på såväl metod som kirurg och optiker. Dessutom genomför vi kundnöjdhetsundersökningar på alla opererade och förundersökta kunder. Resultaten från undersökningarna sammanställs och analyseras för att säkerställa att det kliniska resultatet motsvarar kundernas förväntningar. Ytterligare en del i kvalitetssäkringsarbetet är att säkerställa att alla medarbetare får korrekt klinisk utbildning. Kvalitetsavdelningen ansvarar för innehållet i alla kliniska utbildningar, både när det gäller introduktion- och vidareutbildning. Detta är kärnan i vårt kvalitetsarbete.

Vårt kvalitetsarbete ska bidra till att vi har nöjda kunder. Alla kunder får därför möjlighet att i en kundnöjdhetsundersökning kommentera sin upplevelse hos oss. Kunder som väljer att operera sig får möjlighet att ge oss feedback både 3- och 12-månader efter sin operation, de som inte opererar sig hos oss får samma möjlighet 3-månader efter sin förundersökning.

Just nu: 24 månader delbetalning. 0 kr i startavgift, 0 kr admin.avgifter och 0 % i effektiv ränta. Erbjudandet gällernör du   gör en kreditansökan hos Resurs Bank mellan 3 juni och 30 juli samt utför/betalar operationen senast den 15 augusti 2019.  Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter.