3 av 4 kan bli av med sitt synfel.
Är du en av dem?

  • Svara på fyra frågor
  • Se ditt resultat direkt
  • Boka tid för undersökning

 

0%

Hur gammal är du?

Vad har du för synfel?

glasögon

Hur stort synfel du har?

Har du någon gång fått fastställt av en optiker eller läkare att du har:

Vilken behandling passar dig bäst?
Du kan förmodligen göra en ögonlaserbehandling!

Efter att en av våra optikern gjort en utförlig undersökning så får du reda på vilken ögonlaserbehandling som passar dig bäst. Du kan eventuellt bli rekommenderad andra metoder. Du kan också efter undersökningen bli nekad operation om optikern finner någonting som hindrar att nå förväntat resultat. Ring oss på 020-616200 för att boka en undersökning eller boka den online genom att trycka på knappen nedan.
Du kan förmodligen göra ett linsimplantat (ICL)!

Om du har ett synfel som är större än +2 eller -7 så rekommenderar vi oftast ett linsimplantat (ICL). Efter en undersökning hos en av våra optiker får du ett mer utförligt svar, du kan eventuellt bli rekommenderad andra metoder. Du kan också bli nekad operation om optikern finner någonting som hindrar att nå förväntat resultat. Ring oss på 020-616200 för att boka en undersökning eller boka den online genom att trycka på knappen nedan.
Du kan förmodligen göra en linsbytesopertion (RLE)!

När man närmar sig 50 år börjar nästan alla känna av att de börjar bli ålderssynta och många får behov av läsglasögon eller progressiva glasögon. Då är det aktuellt för en linsbytesoperation som korrigerar alla typer av synfel och på köpet slipper man grå starr i framtiden. Efter en undersökning hos en av våra optiker får du ett mer utförligt svar, du kan eventuellt bli rekommenderad andra metoder. Du kan också bli nekad operation om optikern finner någonting som hindrar att nå förväntat resultat. Ring oss på 020-616200 för att boka en undersökning eller boka den online genom att trycka på knappen nedan.
Tyvärr får vi neka en av fem som söker sig till oss för att göra en synkorrigerande operation.

Utifrån dina svar verkar det som att du inte är en kandidat för ögonlaser eller linsbytesoperation. Anledningen kan vara att du är i en ålder som innebär att din synskärpa kommer att ändras en del närmaste tiden därmed är inte en synkorrigerande operation passande just nu, men kan komma bli aktuellt för dig mellan tre till sex år eller så har du angivit att du har ett tillstånd i ögat som gör det extra riskfyllt att göra en synkorrigering. Har du frågor om ditt preliminära svar så ring oss gärna på 020-616200 så kan vi ställa kompletterande frågor och ge dig ett mer utförligt svar.

Share your Results:

Chatta med oss

Chatta med kundservice.

Utanför våra öppettider
Mån – Fre 08:00 – 18:00
chattar du med vår chatbot.

Skicka e-post till oss

Ring oss

Kundservice
Mån – Fre 08:00 – 18:00
020-61 62 00

Ögonsjukvård i Stockholm
Mån – Fre 08:00 – 12:00
020-80 20 40

Optiker/Ortoptist i Stockholm
Mån – Fre 09:00 – 18:00
08-24 40 44

Ta reda på mer

Informationsbroschyr
Ladda ner

Se våra priser
Priser ögonlaser
Priser linsbyte

Se våra tider
Till bokningen