Just nu – Undersökning från 99kr – Boka en tid nu!

Memira

Lev livet!
Utan glasögon och linser.

3 av 4 bär glasögon och linser - helt i onödan.
Vi korrigera ditt synfel en gång för alla, oavsett synfel.

Delbetala räntefritt

Oavsett om du lever ett stillasittande eller actionfyllt liv idag så kommer du att känna dig friare och mer levande när du har gjort din ögonlaser.

Det första steget mot ett liv i frihet börjar med en synundersökning. Då testar vi om du kan bli behandlad för just ditt synfel.

Så här går det till:

  1. Undersökning

    Första steget är att boka en undersökning där vi tar reda på om det är möjligt för dig att göra ögonlaser. Memiras vidareutbildade optiker genomför under en timme en omsorgsfull undersökning, berättar om vad du kan förvänta dig av ögonlaser samt svarar på dina frågor. Läs mer om undersökning

  2. Ögonlaser

    Om du tillhör de c:a 80% som kan göra ögonlaser, bokar optikern in en tid för din ögonlaser. På operationsdagen träffar du först läkaren som gör en egen, oberoende undersökning av dina ögon. Därefter genomförs själva ögonlaserbehandlingen. Det tar c:a 30 minuter. Du får sedan vila i vårt vilrum och därefter gå hem. Läs mer om ögonlaser

  3. Kontroller och uppföljning

    De allra flesta ser bra redan samma kväll och kan gå till jobbet dagen efter ögonlaser. Du får med dig ögondroppar hem som ska användas under läkningen och du får speciella instruktioner för den första tiden. Du kallas också till flera kontroller. I sällsynta fall behövs en kompletterande behandling för att uppnå önskat resultat. Allt detta ingår i priset för ögonlaser.