Yvonne Brokvist

Yvonne hade sedan 80-talet använt både glasögon och linser innan hon bestämde sig för att göra en ögonlaserbehandling. Läs om hur hennes ögonlaserbehandling har lett till ett friare liv!

Enklare i arbetet efter behandlingen

Yvonne arbetar som ledarutvecklare där hon dagligen utbildar och coachar allt från företagsgrupper till enskilda individer till att bli trygga i att leda sig själva och andra. Hon driver även podcasten ”Sårbar & Superstark” tillsammans med sin kollega Mia Törnblom.

Yvonne gjorde för 2,5 år sedan en ögonlaserbehandling (FS-Lasik) för att slippa sina linser. Innan dess var hon närsynt och hade brytningsfel. Hon berättar om hur viktig synen är i sitt arbete med människor.

-Synen är jätteviktig i mitt arbete, jag läser av människor. Och personligen blev jag lite störd när jag hade glasögon och sedan linser. Linsanvändning var slitigt för ögonen och glasögonen tycker jag själv inte passar min ansiktsform. Utan linser och glasögon möter jag blicken på ett annat sätt och det är gör det enklare i mitt arbete.

Yvonne Brokvist

Arbete:
Ledarutvecklare som driver podcasten “Sårbar & Superstark”.

Synfel:
Närsynthet

Behandlingsmetod:
FS-LASIK

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 020-61 62 00

Min ögonlaserbehandling är det bästa jag gjort, helt underbart att inte behöva planera och tänka på en sådan grundbasal grej som att kunna se.

Oro inför behandlingen

Inför behandlingen fanns en viss oro berättar Yvonne.

-Lite läskigt och lite oro kände jag innan behandlingen. Men när jag väl hade bestämt mig så oroade jag mig inte speciellt mycket. Alla jag träffade var väldigt bra, jag fick verkligen förtroende för Memira och det är viktigt.  

Dagarna efter behandlingen skavde det en del och det kunde sticka till litegrann, men dag för dag blev det bättre och efter en vecka var det bra. Idag ser hon fortfarande perfekt, bättre än innan med linser. Yvonne roar sig ibland med att kunna se saker bättre än vad personer med glasögon och linser gör.

“Det bästa jag gjort “

Yvonne valde att göra behandlingen då hon hört fler som tyckte det var det bästa de gjort och fått fina resultat. Och då kände hon att det var en liten dröm att slippa glasögon och linser.

-Min ögonlaserbehandling är det bästa jag gjort, helt underbart att inte behöva planera och tänka på en sådan grundbasal grej som att kunna se. Speciellt när man reser och jobbar så är jag mycket friare. Under behandlingen så sparades också lite närsynthet på ena ögat så det kompenserar och gör att det dröjer innan jag kommer börja använda läsglasögon för åldern, vilket är så fiffigt!

Yvonne rekommenderar andra att göra en behandling då linser och glasögon kostar mycket i längden och ögonen blir trötta av linser. Speciellt då det innebär en stor frihet.

Fler kunder

Michaela Forni

Michaela Forni

Författare, bloggare & entreprenör

Det är en otrolig känsla, jag har varit på väg att plocka ut linserna flera gånger. Det är absolut en av de bästa sakerna jag gjort för mig själv.

Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Att besöka Memira på Eye Center of Excellence var som att komma hem till någon

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen

Programledare

En månad sedan jag opererade ögonen. Sån lycka att se! Inga engångslinser att fippla med. Inga glasögon på sängbordet. 

Trött på glasögon och kontaktlinser?

Vill du se dina möjligheter? Boka tid för undersökning inför ögonlaser eller linsbyte.

Eller boka via telefon på 020-61 62 00

Chatta med oss

Chatta med kundservice.

Utanför våra öppettider
Mån - Fre 08:00 - 18:00
chattar du med vår chatbot.

Skicka e-post till oss

Ring oss

Kundservice
Mån - Fre 08:00 - 18:00
020-61 62 00

Ögonsjukvård i Stockholm
Mån – Fre 08:00 – 12:00
020-80 20 40

Optiker/Ortoptist i Stockholm
Mån – Fre 09:00 – 17:30
020-61 62 00

Ta reda på mer

Informationsbroschyr
Ladda ner

Se våra priser
Priser

FAQ
Vanliga frågor

Redo att boka?
Boka tid för undersökning!