Yasser Mostofi – Projektledare inom byggdesign

Immiga och blöta glasögon var nästan vardag för Yasser innan han bestämde sig för att göra en ögonlaserbehandling. Läs om Yassers resa till ett liv utan glasögon.

Krånglet med glasögon innan ögonlaser

Yasser arbetar som projektledare inom byggdesign, och i många situationer är det omständligt att använda glasögon eftersom han arbetar mycket utomhus. Glasögonen immar igen, blir blöta och det är obekvämt att använda skyddsglasögon över glasögon.

Yasser Mostofi

Arbete:
Projektledare inom byggdesign

Synfel:
Närsynthet/Astigmatism

Behandlingsmetod:
FS-LASIK

Ålder vid operation:
29 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Lasern jobbade i 7 sekunder på varje öga. Direkt efter operationen kunde jag se. Det var helt surrealistiskt.

Innan Yasser bestämde sig för att göra ögonlaser hade han funderat på det en längre tid. Han hade hört att man ska vänta med att göra en behandling tills synen är stabil – vilket stämmer. På undersökningen bekräftades det att hans syn var stabil och att synfelet kunde korrigeras med en ögonlaserbehandling. Han fick också svar på alla sina frågor och fick med sig information att läsa hemma i lugn och ro.

-Jag kände att Memira var väldigt duktiga att informera om hur behandlingen går till och vilket resultat jag kunde förvänta mig direkt efter behandlingen och tiden efteråt. Så jag kände för att boka en tid för ögonlaserbehandling efter min undersökning.

”Det är helt sjukt hur snabbt behandlingen gick, jag hann inte ens bli nervös”

Operationsdagen kom och på plats fick Yasser lugnande medicin innan ögonläkaren gjorde sista kontrollen. Efter det fick han en operationsmössa som han tog på sig och lade sig sedan på britsen under lasermaskinen.

-Lasern jobbade i 7 sekunder på varje öga, så jag var i behandlingsrummet i mindre än 10 min. Direkt efter operationen kunde jag se. Det var helt surrealistiskt, säger Yasser.

När behandlingen var färdig vilade han en stund på kliniken innan han åkte hem. Efter en FS-lasik kan det svida i ögonen ett par timmar efter, vilket även Yasser kände av. Han berättar;

-Jag var beredd på att det skulle svida, det var exakt som Memira hade informerat mig om – som att ha hackat otroligt mycket lök. Jag fick med mig bedövningsdroppar som jag kunde använda för att lindra svedan men jag kände inte att jag behövde dem, säger han.

Dagarna efter och resultatet efter ögonlaser

Dagarna efter behandlingen var ögonen ganska torra och Yasser upplevde en ”grusig” känsla, men han kunde se klart – vilket kändes väldig fascinerande. Han tyckte det kändes tryggt att han fick ett journummer han kunde ringa efter att kliniken hade stängt. Efter en vecka kändes allt hur bra som helst och Yasser är väldigt nöjd med resultatet, han berättar;

-När jag är i varuhus så tävlar jag med min bror om vem som kan läsa skylten som är allra längst bort. Jag vinner alltid mot honom, och han har inte något synfel överhuvudtaget. Jag har fått en helt annan livskvalitet i vardagen!

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Martin Melin

Martin Melin

Polis, författare & TV-personlighet

Martin Melin var trött på sina läsglasögon och gjorde därför en linsbytesoperation hos Memira. Han är jättenöjd med resultatet.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Våra kunder

Fabian Astrén

Fabian Astrén

Krögare

För Krögaren Fabian Astrén var glasögonen konstant skitiga av matos från sin restaurang. Han är därför så nöjd att slippa dem efter ögonlaser hos Memira i Växjö.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK
Lina Dolk

Lina Dolk

Dressyrryttare

Dressyrryttaren Lina Dolk spenderar upp till 12 timmar i stallet varje dag. Glasögon och linser var inte ett alternativ, hon gjorde istället ögonlaser.

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK
Josefine Olsson

Josefine Olsson

Influencer

Influencern Josefine Olsson tröttnade på linser och allt krångel det innebär. Hon gjorde ögonlaser och är nu fri från linser!

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK