Ulla Andersson

Jag tog beslutet att göra den här behandlingen för jag var så störd över att alltid vara beroende av glasögon vad jag än skulle göra. Mitt synfel bestod av att jag både var närsynt och ålderssynt, på grund av det trodde jag att det inte gick att åtgärda. En dag när jag var på en mässa råkade jag se att Memira hade en monter där de informerade om sina ögonoperationer. Nyfiken som jag var gick jag fram och pratade med dem om mina synproblem. Jag berättade att jag både var närsynt och ålderssynt och att jag inte trodde att det fanns någon lösning på mitt problem. Till min förvåning sa de att de kunde hjälpa mig att bli av med glasögon för gott, trots mina båda synfel.

En tid senare tog jag kontakt med Memira och fick tid för att göra en förundersökning. Undersökningen gick bra och jag fick besked om att den behandlingsmetod som passade just mitt synfel var det som kallas RLE, linsbyte. Jag kan villigt erkänna att jag innan förundersökningen kände mig lite orolig, för synen är ju en så viktig del av ens liv. Dock stillades min oro efter att jag fått mer kunskap om ögonbehandlingar av alla de optiker och specialister jag fick träffa hos Memira.

På operationsdagen var jag fortfarande lite orolig men hade turen att träffa en man som precis gjort samma behandling som jag skulle göra, han skrattade och sa att det inte gjort ett dugg ont, och behandlingen hade gått otroligt snabbt.

När jag gick in i behandlingsrummet och det var min tur att göra behandlingen var jag beredd på att det ändå skulle vara lite obehagligt. Men det fantastiska var att det inte kändes ett dugg! Det enda obehaget var att jag fick lätt huvudvärk direkt efter behandlingen, men det gick snabbt över. Livet efter behandlingen är helt fantastisk, jag är överlycklig för att jag nu ser så fantastiskt bra! Efter behandlingen kan jag se text på TV, läsa tidningen, jobba med datorn och leva ett aktivt liv utan att behöva tänka på att ha glasögon. Jag är så otroligt nöjd! Ett helt nytt liv har öppnats sig för mig! Jag kan verkligen rekommendera den här behandlingen till alla!

Ulla Andersson

Arbete:
Pensionär

Synfel:
Ålderssynthet

Behandlingsmetod:
Linsbyte (RLE)

Ålder vid operation:
62 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Martin Melin

Martin Melin

Polis, författare & TV-personlighet

Martin Melin var trött på sina läsglasögon och gjorde därför en linsbytesoperation hos Memira. Han är jättenöjd med resultatet.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Våra kunder

Monica Sundberg

Monica Sundberg

TV-profil

Tv-profilen Monica Sundberg hade haft glasögon hela livet när hon gjorde ett linsbyte hos Memira i Uppsala. Idag slipper hon glasögon med styrka i sig och är så nöjd.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Matts Nylander

Matts Nylander

Chaufför

Matts tyckte att livet med glasögon och linser var rätt begränsat. Han ville leva ett fritt liv och gjorde därför ett linsbyte.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Kurt Nilsen

Kurt Nilsen

Artist

När artisten Kurt Nilsen fick ålderssynthet tyckte han att det blev allt svårare att göra ett bra jobb på scen. Efter linsbytet ser han äntligen setlisten och publiken igen.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)