Ulla Andersson

Jag tog beslutet att göra den här behandlingen för jag var så störd över att alltid vara beroende av glasögon vad jag än skulle göra. Mitt synfel bestod av att jag både var närsynt och ålderssynt, på grund av det trodde jag att det inte gick att åtgärda. En dag när jag var på en mässa råkade jag se att Memira hade en monter där de informerade om sina ögonoperationer. Nyfiken som jag var gick jag fram och pratade med dem om mina synproblem. Jag berättade att jag både var närsynt och ålderssynt och att jag inte trodde att det fanns någon lösning på mitt problem. Till min förvåning sa de att de kunde hjälpa mig att bli av med glasögon för gott, trots mina båda synfel.

En tid senare tog jag kontakt med Memira och fick tid för att göra en förundersökning. Undersökningen gick bra och jag fick besked om att den behandlingsmetod som passade just mitt synfel var det som kallas RLE, linsbyte. Jag kan villigt erkänna att jag innan förundersökningen kände mig lite orolig, för synen är ju en så viktig del av ens liv. Dock stillades min oro efter att jag fått mer kunskap om ögonbehandlingar av alla de optiker och specialister jag fick träffa hos Memira.

På operationsdagen var jag fortfarande lite orolig men hade turen att träffa en man som precis gjort samma behandling som jag skulle göra, han skrattade och sa att det inte gjort ett dugg ont, och behandlingen hade gått otroligt snabbt.

När jag gick in i behandlingsrummet och det var min tur att göra behandlingen var jag beredd på att det ändå skulle vara lite obehagligt. Men det fantastiska var att det inte kändes ett dugg! Det enda obehaget var att jag fick lätt huvudvärk direkt efter behandlingen, men det gick snabbt över. Livet efter behandlingen är helt fantastisk, jag är överlycklig för att jag nu ser så fantastiskt bra! Efter behandlingen kan jag se text på TV, läsa tidningen, jobba med datorn och leva ett aktivt liv utan att behöva tänka på att ha glasögon. Jag är så otroligt nöjd! Ett helt nytt liv har öppnats sig för mig! Jag kan verkligen rekommendera den här behandlingen till alla!

Ulla Andersson

Arbete:
Pensionär

Synfel:
Ålderssynthet

Behandlingsmetod:
Linsbyte (RLE)

Ålder vid operation:
62 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Michaela Forni

Michaela Forni

Författare, bloggare & entreprenör

Michaela Forni – författare, bloggare & entreprenör Michaela märkte redan i högstadiet att hon började se dåligt och gjorde allt för att slippa glasögon. Väl hos optikern insåg hon ganska…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: Linsimplantat (ICL)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Chatta med oss

Chatta med kundservice.

Utanför våra öppettider
Mån - Fre 08:00 - 17:00
chattar du med vår chatbot.

Skicka e-post till oss

Ring oss

Kundservice
Mån - Fre 08:00 - 17:00
08 – 517 588 18

Ögonsjukvård i Stockholm
Mån – Fre 08:00 – 12:00
08 – 517 588 19

Optiker/Ortoptist i Täby
Mån – Fre 08:00 – 17:00
08 – 792 49 20

Optiker/Ortoptist i Stockholm
Mån – Fre 09:00 – 18:00
08 – 24 40 44

Ta reda på mer

Informationsbroschyr
Ladda ner

Se våra priser
Priser

FAQ
Vanliga frågor

Boka en undersökning
Hitta en tid för undersökning