Sofia deBoer

Jag har alltid haft ett mycket stort synfel som har varit besvärligt när man ska t ex idrotta, bada, vid friluftsaktiviteter etc. Det har ibland varit jobbigt med linser när de åkt runt på ögat så att synskärpan försämrats och då de har torkat ut ögat. Det känns obehagligt att se så dåligt att man måste ta på sig glasögon t o m för att gå på toaletten på natten. Rädsla har väckts när jag varit och badat med mina barn och vatten skvätts upp så att linserna har flyttat på sig, vad skulle hända om jag tappar linserna, inte ser och behöver hjälpa mina barn i vattnet? Dessutom så var kostnaderna för mina linser och glasögon mycket höga eftersom jag hade ett sådant stort synfel.

Själva behandlingen gick mycket fort och smidigt. Jag hann knappt reagera innan det var över. Bedövningsdropparna gjorde att det var helt smärtfritt. Då bedövningen släppte fick jag vansinnigt ont och kunde knappt öppna ögonen. Det fortsatte att göra otroligt ont i ca 2 dagar, men jag sov bort nästan hela den tiden p.g.a. starka smärtbedövande piller. Den tredje dagen gjorde det inte så ont längre men jag var otroligt ljuskänslig och kunder fortfarande inte hålla ögonen uppe under speciellt långa perioder. Tur att jag laddat upp med talböcker!!! Sedan blev det bättre och bättre varje dag och den sjätte dagen kunde jag vara på benen som normalt.

Helt fantastiskt!!!! Jag förundras fortfarande över hur bra jag ser, faktiskt har det blivit bättre än jag kunde fått med glasögon eller linser tidigare. Det är härligt att vara i simhallen och kunna se klockan klart och tydligt på andra sidan långt, långt bort. Det är också skönt att slippa daltandet med linser var eviga dag och känslan av att vakna upp och se är obetalbar. Jag är så lycklig!

Jag blev väl informerad av personalen om att behandlingen skulle göra ont, men jag kunde aldrig drömma om att det verkligen gjorde så ont som det gjorde. Men detta var bara några dagar och det var det absolut värt för att kunna se så här bra. Jag var beredd på att det kanske inte skulle bli hundraprocentig syn efteråt, men tyckte ändå det var värt det eftersom jag såg så pass dåligt som jag gjorde. Men som sagt blev resultatet över förväntan.

Personalen på Memira har varit mycket proffsig. Alla har varit vänliga och trevliga. På behandlingsdagen blev jag väl omhändertagen. Jag kan varmt rekommendera dem.

Det är en underbar frihetskänsla att slippa linser och glasögon. Jag känner mig hela tiden glatt överraskad när jag inser hur bra jag ser på långt håll. Tänk att kunna bli av med ett handikapp så här lätt, det är rena miraklet! Det är höjden av lycka!

Sofia deBoer

Arbete:
Lärare

Synfel:
Närsynthet

Behandlingsmetod:
LASEK, Ögonlaser

Ålder vid operation:
36 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Martin Melin

Martin Melin

Polis, författare & TV-personlighet

Martin Melin var trött på sina läsglasögon och gjorde därför en linsbytesoperation hos Memira. Han är jättenöjd med resultatet.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Våra kunder

Linn Ek

Linn Ek

Poddare

Linn Ek, känd från popcasten Spöktimmen, hade länge funderat på att göra en ögonlaser för att bli kvitt hennes synfel. Se hennes historia här!

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: Ögonlaser
Yosef Al-Abasse

Yosef Al-Abasse

Sjukhusfysiker

Yosef Al-Abasse ville inte längre vara begränsad av glasögon. Idag kan han se obehindrat när han arbetar, cyklar och tränar, Läs mer här!

Synfel: Närsynthet/Astigmatism
Behandlingsmetod: LASEK / Ögonlaser
Nicolas Stan

Nicolas Stan

Banktjänsteman

Banktjänstemannen Nicolas gjorde ögonlaser och är nu kvitt glasögon och linser. Läs mer här!

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK / Ögonlaser