Mattias Nilsson

Det känns mycket bra. Nu ser jag lika bra som jag gjorde med linser innan. Det är som en ny värld. Allt blir som skarpt utan glasögon. Första perioden var jag mycket torr men nu är det bra. Jag använde bara ögondroppar i 2 veckor.

Mina förväntningar var att se bra, för att slippa krånglet vid skyttet. I går kväll körde vi precisionsskytte och det var som att ha linser men utan känslan av torrhet eller tårade ögon eller att linsen blir suddig. Särskilt under dåliga förhållanden.

En stor del är ju också en stor psykologisk faktor att jag kan lita på min syn på ett annat sätt. Behandlingen var enkel. Det var bara att gå dit och sedan gå hem. Jag fick mycket beskrivet och allt gick så snabbt men jag var aldrig orolig. Det hela var mycket okomplicerat.

Sen finns det ju många andra exempel då det är bra att slippa sitt synfel. Bara att sitta vid datorn och se utan att trycka näsan mot skärmen eller att se texten på teven, när jag kör bil. Allting egentligen. Listan kan göras lång.

Nu är jag övertygad att det kommer att bli en bättre säsong och straffrundorna kommer att vara som mitt synfel – ett minne blott.

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga just nu

Eller boka via telefon på 020-61 62 00

Fler kunder

Dag Tjersland

Dag Tjersland

Kock, restaurangägare och författare

Som kock upplevde Dag flera utmaningar i sin vardag i köket med att vara beroende av glasögon. Det är svår omgivning med matlagning, steaming och fritering, och det säger sig självt att det är problematiskt att använda glasögon i sån hektiskt miljö. Den sista tiden har Dag också haft utmaningar att använda glasögon tillsammans med munskydd, men det problemet har han lyckligtvis inte längre.

Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter of Excellence i Hagastaden var de fortfarande obesegrade under säsongen.

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen

Programledare

Kristin Kaspersen tröttnade på glasögon och linser som, framför allt i jobbet, ställde till besvär. Hon bestämde sig för att göra ett linsbyte – här är hennes egna ord om upplevelsen!

Chatta med oss

Chatta med kundservice.

Utanför våra öppettider
Mån - Fre 08:00 - 18:00
chattar du med vår chatbot.

Skicka e-post till oss

Ring oss

Kundservice
Mån - Fre 08:00 - 18:00
020-61 62 00

Ögonsjukvård i Stockholm
Mån – Fre 08:00 – 12:00
020-80 20 40

Optiker/Ortoptist i Stockholm
Mån – Fre 09:00 – 18:00
08-24 40 44

Ta reda på mer

Informationsbroschyr
Ladda ner

Se våra priser
Priser

Se våra tider
Till bokningen