Mattias Nilsson

Det känns mycket bra. Nu ser jag lika bra som jag gjorde med linser innan. Det är som en ny värld. Allt blir som skarpt utan glasögon. Första perioden var jag mycket torr men nu är det bra. Jag använde bara ögondroppar i 2 veckor.

Mina förväntningar var att se bra, för att slippa krånglet vid skyttet. I går kväll körde vi precisionsskytte och det var som att ha linser men utan känslan av torrhet eller tårade ögon eller att linsen blir suddig. Särskilt under dåliga förhållanden.

En stor del är ju också en stor psykologisk faktor att jag kan lita på min syn på ett annat sätt. Behandlingen var enkel. Det var bara att gå dit och sedan gå hem. Jag fick mycket beskrivet och allt gick så snabbt men jag var aldrig orolig. Det hela var mycket okomplicerat.

Sen finns det ju många andra exempel då det är bra att slippa sitt synfel. Bara att sitta vid datorn och se utan att trycka näsan mot skärmen eller att se texten på teven, när jag kör bil. Allting egentligen. Listan kan göras lång.

Nu är jag övertygad att det kommer att bli en bättre säsong och straffrundorna kommer att vara som mitt synfel – ett minne blott.

Mattias Nilsson

Arbete:
Elitidrottare

Synfel:
Astigmatism

Behandlingsmetod:
LASEK, Ögonlaser

Ålder vid operation:
27 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Martin Melin

Martin Melin

Polis, författare & TV-personlighet

Martin Melin var trött på sina läsglasögon och gjorde därför en linsbytesoperation hos Memira. Han är jättenöjd med resultatet.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Våra kunder

Linn Ek

Linn Ek

Poddare

Linn Ek, känd från popcasten Spöktimmen, hade länge funderat på att göra en ögonlaser för att bli kvitt hennes synfel. Se hennes historia här!

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: Ögonlaser
Yosef Al-Abasse

Yosef Al-Abasse

Sjukhusfysiker

Yosef Al-Abasse ville inte längre vara begränsad av glasögon. Idag kan han se obehindrat när han arbetar, cyklar och tränar, Läs mer här!

Synfel: Närsynthet/Astigmatism
Behandlingsmetod: LASEK / Ögonlaser
Nicolas Stan

Nicolas Stan

Banktjänsteman

Banktjänstemannen Nicolas gjorde ögonlaser och är nu kvitt glasögon och linser. Läs mer här!

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK / Ögonlaser