Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen tröttnade på glasögon och linser som, framför allt i jobbet, ställde till besvär. Hon bestämde sig för att göra ett linsbyte – här är hennes egna ord om upplevelsen!

Kristin Kaspersen är programledare och arbetar ofta i studio. Där upplevde hon problem med kontaktlinserna på grund av den torra luft som luftkonditioneringen medförde. Hon använde dessutom progressiva linser som hon inte tyckte gjorde synen riktigt skarpt på något håll. Detta resulterade i att hon hela tiden fick spänna ögonen.

Nervös inför linsbytet

Kristin bestämde sig för att korrigera sitt synfel med ett linsbyte. Hon tyckte att det kändes otäckt med en ögonoperation men blev lugnare efter hon varit på den förberedande undersökningen. I ett Instagram-inlägg skriver hon:

”Här på väg på ögonundersökning. Efter att ha varit trött på linser och glasögon som framförallt i jobbet ställer till det en del bestämde jag mig för att operera ögonen och göra linsbyte.

Kristin Kaspersen

Arbete:
Programledare

Synfel:
Ålderssynthet

Behandlingsmetod:
Linsbyte (RLE)

Ålder vid operation:
49 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 020-61 62 00

En månad sedan jag opererade ögonen. Sån lycka att se! Inga engångslinser att fippla med. Inga glasögon på sängbordet. 

För mig, i jobbet, är linser (engångslinser som varit bästa alternativet) bökigt då det är torr luft i studion med aircon. Synen blir inte skarpt på något håll utan bara hyfsat då det är progressiva linser. Vilket gjorde det ansträngande att hela tiden spänna ögonen.

Jag tyckte först det var lite läskigt när jag väl bestämt mig för operation, att läkaren ska gå in ögat. Jag gjorde en grundlig undersökning och då blev jag lite lugnare.

Idag är så glad jag gjort det!!!”

En månad efter linsbytet

En månad efter sitt linsbyte upplever Kristin den magiska känslan av att vara oberoende. I ett Instagram-inlägg skriver hon:

”En månad sedan jag opererade ögonen. Sån lycka att se! Inga engångslinser att fippla med. Inga glasögon på sängbordet. Även om jag inte kan se riktigt skarpt än, det tar tid för hjärnan att lära sig, och ser halos runt lampor på kvällen är känslan magisk att vara oberoende och varje morgon se min fina son när jag slår upp ögonen.”

Fotograf pressbild (profilbilden): Katarina Di Leva

Fler kunder

Michaela Forni

Michaela Forni

Författare, bloggare & entreprenör

Michaela Forni – författare, bloggare & entreprenör Michaela märkte redan i högstadiet att hon började se dåligt och gjorde allt för att slippa glasögon. Väl hos optikern insåg hon ganska…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: Linsimplantat (ICL)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK
Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen

Programledare

Kristin Kaspersen Kristin Kaspersen tröttnade på glasögon och linser som, framför allt i jobbet, ställde till besvär. Hon bestämde sig för att göra ett linsbyte – här är hennes egna…

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)

Trött på glasögon och kontaktlinser?

Vill du se dina möjligheter? Boka tid för undersökning inför ögonlaser eller linsbyte.

Eller boka via telefon på 020-61 62 00

Chatta med oss

Chatta med kundservice.

Utanför våra öppettider
Mån - Fre 08:00 - 18:00
chattar du med vår chatbot.

Skicka e-post till oss

Ring oss

Kundservice
Mån - Fre 08:00 - 18:00
020-61 62 00

Ögonsjukvård i Stockholm
Mån – Fre 08:00 – 12:00
020-61 62 00

Optiker/Ortoptist i Stockholm
Mån – Fre 08:30-11:00 och 13:00-17:00
020-61 62 00

Ta reda på mer

Informationsbroschyr
Ladda ner

Se våra priser
Priser

FAQ
Vanliga frågor

Redo att boka?
Boka tid för undersökning!