Kim Blandfort Christensen

Kim Blandfort Christensen arbetar med kommunikation och ledarskapsrådgivning. Men han är också en mycket aktiv man som springer eller cyklar till jobbet varje dag. Här berättar Kim om sin upplevelse av linsbytet hos Memira.

Jag är mycket nöjd med resultatet. Att slippa glasögon och linser när jag springer eller cyklar är så bra.

Vardagliga besvär

Det är viktigt för mig att ha bra syn när jag växlar mellan att se på långt håll och att se på min dator. Jag valde att göra ett linsbyte hos Memira när det började kännas för besvärligt att hela tiden växla mellan glasögon och linser för att kunna ha bra syn i allt jag gör; arbetar, löper och cyklar. För mig kändes det som ett naturligt val att göra linsbyte.

Undersökningen

Jag hade tänkt ganska länge på att göra en undersökning för att se om det var möjligt för mig att göra ett linsbyte. När jag fick ett brev med information från Memira gjorde jag slag i saken och bokade undersökningen.

Jag fick information av optikern och hela processen före, under och efter operationen, under förutsättning att jag blev godkänd för att få göra den. Jag fick också bra info om riskerna. Efter alla mätningarna berättade optikern om vilket resultat jag skulle kunna förvänta mig, att jag skulle slippa glasögon och linser men inte få tillbaka den syn jag hade som tonåring, men det var egentligen inte heller det jag hade förväntat mig. Jag fick en bra uppfattning av Memira vid undersökningen och kände att jag var i goda händer. Efteråt läste jag en del på nätet och därefter kunde jag bestämma mig för att boka in själva linsbytet.

Superbra förlopp

Dagen då jag skulle opereras kom jag med gott mod till kliniken. Jag fick veta vad som skulle hända under de närmsta timmarna. Sen körde de igång enligt sina rutiner. Två timmar senare stod jag ute på gatan och kunder se igen och nu mycket bättre än när jag gick in. Jag är mycket nöjd med resultatet. Bara det att slippa glasögon och linser när jag springer eller cyklar är så bra.

Vid efterkontrollen berättade optikern att jag såg bra, men att det skulle bara möjligt att få ännu bättre syn genom att komplettera med en laserbehandling. Det visste jag redan från undersökningen att en viss andel kan behöva göra det. Min laserkomplettering är nu inplanerad och jag ser fram emot att snart se ännu bättre!

Kim Blandfort Christensen

Arbete:
Konsult och cyklist

Synfel:
Ålderssynthet

Behandlingsmetod:
Linsbyte (RLE)

Ålder vid operation:
53 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Martin Melin

Martin Melin

Polis, författare & TV-personlighet

Martin Melin var trött på sina läsglasögon och gjorde därför en linsbytesoperation hos Memira. Han är jättenöjd med resultatet.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Våra kunder

Kalle Lane

Kalle Lane

Betongarbetare

Kalle Lane hade aldrig behövt glasögon när ålderssynthet slog till. Han fixade problemet med en linsbytesoperation och är så nöjd.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Carola Johansson

Carola Johansson

Banktjänsteman

Carola Johansson gillade inte att vara beroende av läsglasögonen. Det fick helt enkelt bli ett linsbyte hos Memira i Gävle, hon är så nöjd.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Samuel Fröler

Samuel Fröler

Skådespelare

Samuel Fröler hade länge kämpat med flera par glasögon innan han gjorde ett linsbyte hos Memira. Äntligen kan han läsa manus och se publiken utan glasögon.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)

Skicka e-post till oss

Ring oss

Gällande Ögonlaser/ Linsbyte
Mån - Fre 08:00 - 17:00
08 – 517 588 18

Ögonmottagning/ Ögonsjukvård i Stockholm
Mån – Fre 08:00 – 12:00
08 – 517 588 19

Glasögonbutiken i Täby
Mån – Fre 08:00 – 17:00
08 – 792 49 20

Specialistoptiker i Stockholm
Mån – Fre 09:00 – 18:00
08 – 24 40 44

Kontakt till våra kliniker
Kontaktuppgifter till kliniker

Ta reda på mer

Informationsbroschyr
Ladda ner

Se våra priser
Priser

FAQ
Vanliga frågor

Boka en undersökning
Hitta en tid för undersökning