Hamid Halimi

Jag hade använt glasögon och linser under en längre tid, men stötte på många vardagliga problem med tiden. Detta gjorde att jag ville göra mig av med både glasögonen och linserna och genomföra en laseroperation.

Jag sökte information om olika kliniker via nätet och fastnade för Memira, speciellt när de hade en fin webbsida. Redan vid första kontakten med Memira kände jag mig god bemött och jag fick all information jag behövde inför behandlingen och personalen var alltid tillgänglig, både före och efter behandlingen.

Själva behandlingen gick smidigt och smärtfritt och tog inte mer än någon minut per öga. Den trevliga och kompetenta personalen gjorde att man kände sig både trygg och lugn.

Nu efter behandlingen är det en obeskrivlig känsla att inte behöva känna sig beroende av linser eller glasögon, speciellt när man har haft sitt synfel under en längre tid.

Personligen är jag jättenöjd med resultatet och jag kan definitivt rekommendera en behandling och framförallt Memira för alla som är redo att ta första steget till en bekvämare tillvaro om man vill slippa glasögon eller linser.

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga just nu

Eller boka via telefon på 020-61 62 00

Fler kunder

Dag Tjersland

Dag Tjersland

Kock, restaurangägare och författare

Som kock upplevde Dag flera utmaningar i sin vardag i köket med att vara beroende av glasögon. Det är svår omgivning med matlagning, steaming och fritering, och det säger sig självt att det är problematiskt att använda glasögon i sån hektiskt miljö. Den sista tiden har Dag också haft utmaningar att använda glasögon tillsammans med munskydd, men det problemet har han lyckligtvis inte längre.

Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter of Excellence i Hagastaden var de fortfarande obesegrade under säsongen.

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen

Programledare

Kristin Kaspersen tröttnade på glasögon och linser som, framför allt i jobbet, ställde till besvär. Hon bestämde sig för att göra ett linsbyte – här är hennes egna ord om upplevelsen!

Chatta med oss

Chatta med kundservice.

Utanför våra öppettider
Mån - Fre 08:00 - 18:00
chattar du med vår chatbot.

Skicka e-post till oss

Ring oss

Kundservice
Mån - Fre 08:00 - 18:00
020-61 62 00

Ögonsjukvård i Stockholm
Mån – Fre 08:00 – 12:00
020-80 20 40

Optiker/Ortoptist i Stockholm
Mån – Fre 09:00 – 18:00
08-24 40 44

Ta reda på mer

Informationsbroschyr
Ladda ner

Se våra priser
Priser

Se våra tider
Till bokningen