Hamid Halimi

Jag hade använt glasögon och linser under en längre tid, men stötte på många vardagliga problem med tiden. Detta gjorde att jag ville göra mig av med både glasögonen och linserna och genomföra en laseroperation.

Jag sökte information om olika kliniker via nätet och fastnade för Memira, speciellt när de hade en fin webbsida. Redan vid första kontakten med Memira kände jag mig god bemött och jag fick all information jag behövde inför behandlingen och personalen var alltid tillgänglig, både före och efter behandlingen.

Själva behandlingen gick smidigt och smärtfritt och tog inte mer än någon minut per öga. Den trevliga och kompetenta personalen gjorde att man kände sig både trygg och lugn.

Nu efter behandlingen är det en obeskrivlig känsla att inte behöva känna sig beroende av linser eller glasögon, speciellt när man har haft sitt synfel under en längre tid.

Personligen är jag jättenöjd med resultatet och jag kan definitivt rekommendera en behandling och framförallt Memira för alla som är redo att ta första steget till en bekvämare tillvaro om man vill slippa glasögon eller linser.

Chatta med oss

Chatta med kundservice.

Utanför våra öppettider
Mån – Fre 08:00 – 18:00
chattar du med vår chatbot.

Skicka e-post till oss

Ring oss

Kundservice
Mån – Fre 08:00 – 18:00
020-61 62 00

Ögonsjukvård i Stockholm
Mån – Fre 08:00 – 12:00
020-80 20 40

Optiker/Ortoptist i Stockholm
Mån – Fre 09:00 – 18:00
08-24 40 44

Ta reda på mer

Informationsbroschyr
Ladda ner

Se våra priser
Priser ögonlaser
Priser linsbyte

Se våra tider
Till bokningen