Anders Olsson

Det känns suveränt bra nu efter att jag har gjort min laserbehandling. Jag hade inga speciella förväntningar på behandlingen. Jag kunde inte tänka mig hur det kunde blir, så det blev en otrolig överraskning att få synen tillbaka. Nu har jag precis kommit över att leta efter glasögonen på morgonen. Fast det tre månader efter det att jag gjorde behandlingen. Behandlingen var så snabbt avklarad. Det var så fruktansvärt fort färdigt. Jag trodde att det skulle göra ont men det kändes inte ett dugg. Jag trodde inte att det var sant när de sa att jag kunde åka hem nästan direkt efter. Fantastiskt att slipp linser, slipp glasögon nu när jag tränar. Allting är mycket lättare. Fri från skitiga glasögon och kliande ögon av linser. Jag ångrar inte en sekund. När man håller på med det jag gör och tillbringar flera timmar i bassängen varje dag så är det här det bästa jag gjort. Nu kan jag se vad gör när jag tränar. Se klockan med alla tider t ex. Men det är även en skillnad hela tiden, när man kör bil, på föreläsningar. En frihet man inte hade förut i alla situationer. Bara att kunna köpa ett par solglasögon man vill ha och inte ett par som man måste beställa med styrka. Mitt motto är att det finns ingen gräns, därför var naturligt val att göra en laserbehandling för att slippa mitt begränsande synfel.

Anders Olsson

Arbete:
Elitidrottare

Synfel:
Närsynthet

Behandlingsmetod:
LASEK, Ögonlaser

Ålder vid operation:
43 år

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Fler kunder

Rickard Johansson

Rickard Johansson

Rekryterare

Rickard slutar aldrig förbluffas över hur snabbt, smidigt och enkelt själva operationen gick.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Martin Melin

Martin Melin

Polis, författare & TV-personlighet

Martin Melin var trött på sina läsglasögon och gjorde därför en linsbytesoperation hos Memira. Han är jättenöjd med resultatet.

Synfel: Ålderssynthet
Behandlingsmetod: Linsbyte (RLE)
Ebba Stenman

Ebba Stenman

Basketspelare

Ebba Stenman – Alvik Basket Ebba Stenman är en av de mest erfarna spelarna i Alvik Baskets framgångsrika damlag. I januari 2021, när Ebba gjorde ögonlaser hos Memira på Eyecenter…

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK

Våra kunder

Linn Ek

Linn Ek

Poddare

Linn Ek, känd från popcasten Spöktimmen, hade länge funderat på att göra en ögonlaser för att bli kvitt hennes synfel. Se hennes historia här!

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: Ögonlaser
Yosef Al-Abasse

Yosef Al-Abasse

Sjukhusfysiker

Yosef Al-Abasse ville inte längre vara begränsad av glasögon. Idag kan han se obehindrat när han arbetar, cyklar och tränar, Läs mer här!

Synfel: Närsynthet/Astigmatism
Behandlingsmetod: LASEK / Ögonlaser
Nicolas Stan

Nicolas Stan

Banktjänsteman

Banktjänstemannen Nicolas gjorde ögonlaser och är nu kvitt glasögon och linser. Läs mer här!

Synfel: Närsynthet
Behandlingsmetod: FS-LASIK / Ögonlaser