Just nu – Undersökning från 99kr – Boka en tid nu!

Memira Eyecenter Umeå

På Memira i Umeå korrigerar vi alla synfel; närsynthet, översynthet, astigmatism (brytningsfel) och åldersynthet med ögonlaser, linsbyte (RLE) eller linsimplantat (ICL). I alla våra synkorrigerande operationer ingår 5 års Trygghetsgaranti. Memira finns på 40 orter i Skandinavien och i Umeå finns vi på Nygatan 18.

Memira Umeå fasad
Memira Umeå ögonklinik
Memira Umeås väntrum

Välkommen till Memira i Umeå. Här har vi en fin klinik med lugn och trevlig atmosfär.  Hos oss kan du behandla synfel med ögonlaser som närsynthet, översynthet, astigmatism (brytningsfel). Ålderssynthet behandlas genom en linsbytesoperation. Vi har den senaste utrustningen och möjligheter till mer avancerade behandlingar. Vill du få friare liv utan glasögon och linser ska du komma till oss. Har du några frågor eller om du vill ha mer information, är du alltid välkommen att höra av dig eller komma förbi kliniken.

Med bil

När du kommer norrifrån på E4:an (Västra Esplanaden) svänger du vänster vid MAX. Kör ca 100 meter in på Västra Norrlandsgatan. På höger sida finns en parkering. Memira hittar du i det rödbruna tegelhuset i korsningen Nygatan/Götgatan, mitt emot Lekia-butiken. Det går också utmärkt att parkera i P-husen Nanna eller Parketten. Memira ligger bara ett par hundra meter från de båda.

Med tåg

Avstigning på Centralstationen, promenera Rådhusesplanden mot centrum tag av till höger efter Länsförsäkringars ljusblå hus och du är inne på Nygatan,  efter kemtvätten finns vår ingång, tag hissen till tredje våningen och du är framme på vår klinik.

Med buss

Från Umeå busstation kommer du enklast till Memira genom att promenera via Götgatan. Du passerar butikerna Musikanten och Lekia. Ta sikte på det rödbruna tegelhuset som ligger i korsningen Götgatan/Nygatan med kortsidan mot Saga-gallerian, ”gamla” Polishuset.

Kontakt

Memira Umeå

Nygatan 18
903 27 Umeå

090-127200

Öppettider

MåndagStängt
TisdagStängt
Onsdag – Torsdag08:00 – 17:00
Fredag08:00 – 14:00
LördagStängt
SöndagStängt