Memira Eyecenter Halmstad

Halmstadskliniken stängd

Den 1 augusti 2022 stängde kliniken i Halmstad. Återbesök hänvisas till våra kliniker i Helsingborg, Göteborg eller Malmö. Vi ber om överseende med detta.

På Memira i Halmstad korrigerar vi alla synfel; närsynthet, översynthet, astigmatism (brytningsfel) och åldersynthet med ögonlaserlinsbyte (RLE) eller linsimplantat (ICL). Läs mer om vår Trygghetsgaranti.

Memira Eyecenter i Halmstad är belägen intill Stora torg i helt nybyggda lokaler. Vi ligger på fjärde våningen i HM huset på Brogatan 3. Hos oss kan du behandla närsynthet, översynthet, astigmatism (brytningsfel) och ålderssynthet. Vi har den senaste utrustningen och möjligheter till mer avancerade behandlingar. Vill du slippa glasögon och linser ska du komma till oss. Har du några frågor eller om du vill ha mer information, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Om du kommer med tåg

Gå rakt fram när du kommer ut från entrén, in på Bredgatan och ner till hamnen. Ta till höger längst med Strandgatan. Följ Nissans böljande vatten uppströms till slottsbron. Korsa Viktoriagatan och fortsätt längst Nissan till Österbro. Gå över Österbro och du har kommit fram till Brogatan. Gå mot butikerna, passera stora torg och du finner vår klinik på vänster sida

Om du kommer med buss

Läns- och lokalbussarna stannar vid bussterminalen bredvid tågstationen och vid hållplatserna längst Laholmsvägen. Gå upp för glasbron som finns vid tågstationen och ner på andra sidan. Hitta buss mot Centrum och gå av på hållplatsen vid stora torg.

Om du kommer med bil:

Från E6:an, sväng av Halmstad Norra och följ anvisning till centrum. Det finns flera parkeringshus i centrum och alla ligger på gångavstånd till kliniken, fråga bara efter Stora torg. Oavsett vilken väg du kommer från så kör mot centrum.

Kontakt

Memira Halmstad

Brogatan 3, vån 4
302 42 Halmstad

035-128900

Klinikansvarig

Katarina Rancic

Öppettider

MåndagStängt
TisdagStängt
OnsdagStängt
TorsdagStängt
FredagStängt
LördagStängt
SöndagStängt

Chatta med oss

Chatta med kundservice.

Utanför våra öppettider
Mån - Fre 08:00 - 17:00
chattar du med vår chatbot.

Skicka e-post till oss

Ring oss

Kundservice
Mån - Fre 08:00 - 17:00
08 – 517 588 18

Ögonsjukvård i Stockholm
Mån – Fre 08:00 – 12:00
08 – 517 588 19

Optiker/Ortoptist i Täby
Mån – Fre 08:00 – 17:00
08 – 792 49 20

Optiker/Ortoptist i Stockholm
Mån – Fre 09:00 – 18:00
08 – 24 40 44

Ta reda på mer

Informationsbroschyr
Ladda ner

Se våra priser
Priser

FAQ
Vanliga frågor

Boka en undersökning
Hitta en tid för undersökning