Golf utan
glasögon eller linser!

2000 kronor rabatt på ögonlaser eller linsbyte
samt 12-pack Callaway bollar

Memira ger dig ett modernare synsätt. Genom linsbyte, linsimplantat eller ögonlaser kan vi hjälpa dig oavsett din ålder eller ditt synfel. Sluta krångla med störande glasögon, läsglasögon eller kontaktlinser som hindrar dig att nå ditt drömhandicap!

Erbjudande till dig som medlem i Svenska Golfförbundet:

  • Fri undersökning värde 450 kr
  • 2000 kr rabatt till dig när du gör ögonlaser, linsbyte eller linsimplantat, när du bokar undersökning senast 6 oktober
  • Callaway bollar, skickas till dig någon månade efter operationen.

Operation bokas i samband med undersökningen.. Går inte att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

Memira är stolt partner till Svenska Golfförbundet och sponsor av Handigolfen.

Cajsa Persson - professionell golfare

Jag valde att göra ögonlaser mest för att underlätta golfspelet . Nu ser jag perfekt på morgonen när jag vaknar och slipper jag pilla med linser vid tidig starttid.

På undersökningen får du träffa en av våra optiker och får reda på:

  • Om du kan göra ögonlaser eller linsbyte
  • Vilken metod som är lämpligast för dig
  • Svar på alla dina frågor
  • Vad det kommer att kosta för dig

Så här går det till:

1. Undersökning

På undersökningen får du veta om du kan operera ditt synfel och vilken operationsmetod som är lämpligast för dig.

Första steget är att boka en undersökning där vi tar reda på om det är möjligt för dig att göra ögonlaser eller linsbyte.

Memiras vidareutbildade optiker genomför under en timme en omsorgsfull undersökning, berättar om vad du kan förvänta dig av ögonlaser samt svarar på dina frågor.

Om du tillhör de c:a 80% som kan göra ögonlaser el linsbyte, bokar optikern in en preliminär tid för operation.

2. Operationen

Memira använder flera olika tekniker som kräver olika typer av utrustning och tillvägagångssätt. Den mest lämpliga operationsmetoden för dina ögon beror på dina synbehov.

På operationsdagen träffar du först läkaren som gör en egen, oberoende undersökning av dina ögon. Därefter genomförs själva ögonlaserbehandlingen. Det tar c:a 30 minuter. Du får sedan vila i vårt vilrum och därefter gå hem.

Memira använder flera olika tekniker som kräver olika typer av utrustning och tillvägagångssätt. Den mest lämpliga operationsmetoden för dina ögon beror på dina synbehov. Våra konkurrenter har ofta bara en typ av utrustning som de använder på alla kunder, oavsett ögats beskaffenhet.

Det finns också tekniker på marknaden som Memira inte använder. Det beror i så fall på att vår kvalitetsavdelning bedömt att de inte är tillräckligt bra, att det inte finns tillförlitliga resultat och utvärderingar eller att de inte tillför något jämfört med de tekniker vi redan använder.

3. Kontroller och uppföljning

De allra flesta ser bra redan samma kväll och kan gå till jobbet dagen efter operationen.

Du får med dig ögondroppar hem som ska användas under läkningen och du får speciella instruktioner för den första tiden. Du kallas också till flera kontroller.

I sällsynta fall behövs en kompletterande behandling för att uppnå önskat resultat. Allt detta ingår i priset för ögonlaser eller linsbyte.

4. Vad kostar det?

Ögonlaser kostar från 399 kronor per månad eller från 29900 kronor om du betalar allt på en gång.

Ögonlaser kostar från 399 kronor per månad eller 29900 kronor om du betalar allt på en gång. Linsbyte kostar från 599 kronor per månad eller 64900 kronor vid direkt betalning. Priset är för båda ögonen och inkluderar alla läkemedel och kontroller som behövs. Dessutom ingår vår unika 5-åriga trygghetsgaranti.