Information med anledning av Coronaviruset

På Memira Eyecenter sätter vi alltid din trygghet före allt annat. Därför har vi ett antal väl inarbetade processer som har som syfte att minimera riskerna vid en ögonoperation. Bland annat vill vi inte att du kommer till oss om du inte är fullt frisk eller om du tillhör en riskgrupp.

Har du förkylningssymtom som feber, ont i halsen, hosta eller värk – även milda symtom – eller om du har en misstanke om att du blivit exponerad för Coronavirus, ber vi dig att inte komma till kliniken utan istället kontakta vårt kundcenter på 020-616200 för att boka om din tid. Ska du till vår ögonsjukvård, ber vi dig ringa istället 020-802040.

Om du tillhör en riskgrupp, är äldre än 70 år eller av annan anledning vill boka om din tid – kontakta oss så hjälper vi dig att boka en tid längre fram.

Som en extra åtgärd för att bidra till minskad riskspridning, får endast patienter komma in på kliniken. Om du har någon anhörig med dig får de vänta utanför. Vi genomför undersökningar, operationer och kontroller som vanligt men har färre kunder än vanligt inne på kliniken för att minimera kontakt. Som alltid är vi noga med att hålla våra rutiner uppdaterade löpande enligt myndigheternas rekommendationer. Utöver detta gäller som vanligt våra rutiner för att kunna erbjuda dig en trygg och säker ögonoperation.