Hjälper ögonlaser och linsbyte mot imma?

När temperaturen närmar sig nollgradigt så är imman på glasögonen oundvikligt.  När du går från kalla till varma miljöer så blir glasögonen immiga. Det beror på att den varma fuktiga inomhusluften kondenserar på de kalla glasen. Du kan vänta ut imman, ta av dig glasögonen (vilket inte är optimalt om man har ett synfel), ständigt torka glasögonen eller göra en ögonlaser eller linsbyte. Genom att korrigera ditt synfel med en synkorrigerande operation slipper du glasögon och därmed också immiga glasögon.

Enklare vardag

Ögonlaser och linsbyte kan inte påverka vädertemperaturen men det kan förenkla din vardag. 3 av 4 kan korrigera sitt synfel. Oavsett om du är närsynt, översynt, astigmatiker eller är ålderssynt. Ögonlaser tar i genomsnitt 30 sekunder per öga och ett linsbyte 15 minuter. Sedan kan du leva livet! Utan glasögon och linser.

Lär dig mer!

Fyll i dina uppgifter så får du information direkt till din epost. Du får också en länk direkt till våra nedladdningsbara broschyrer. Tack för att du visar intresse för oss!

Jag är

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 08 – 517 588 18

Vanliga frågor och svar