Bli av med ditt synfel – på 30 sekunder

Det är inte länge sedan glasögon och linser var de enda alternativen för de med synfel. Idag väljer allt fler att investera i ögonlaser för att se världen ur ett skarpare perspektiv.

Glasögon passar inte alla livsstilar

Idag finns ett stort utbud av glasögon på marknaden, men även fast det går att få tag på modeller för alla smaker, är det inte alla som tycker om de “extra ögonen”. Många människor, särskilt de med en aktiv livsstil, känner sig begränsade av glasögonen och vill göra sig av med beroendet.

Sedan starten i Sverige, Norge och Danmark för tio år sedan har vi hjälpt över 130 000 personer till ett friare liv utan glasögon och linser.

Ögonlaser korrigerar dina synfel på 30 sekunder

För de som är under 45 år och lider av närsynthet, översynthet eller brytningsfel, finns flera metoder av ögonlaser att välja mellan. Under de senaste åren har tekniken utvecklats vilket innebär att det bara tar cirka 30 sekunder att korrigera vanliga synfel.

Alla ögon är unika och därför gör vi en omfattande undersökning för att hitta den operationsmetod som passar dem bäst. Det är många som vill operera sig, men samtidigt är de rädda. Oron är oftast obefogad och vi hjälper dem genom hela processen – före, under och efter ingreppet.

Den vanligaste ögonlasermetoden

Världens mest använda ögonlasermetod är FS-LASIK. Det är ett säkert och oftast smärtfritt alternativ med kort läkningstid. Patienterna får snabbt bra syn och känner minimalt med obehag. Vi använder endast metoder som är välbeprövade med stora mängder kliniska data som bevisar en hög säkerhet och patientnöjdhet.

Störst i Skandinavien

Memira är störst på marknaden och vi finns över hela landet. Det är en trygghet för våra kunder. Memiras läkare måste dessutom ha gjort flera tusen ögonoperationer innan de får arbeta hos oss. Vi har även ett kvalitetsteam som säkerställer att allt går rätt till – och att vi följer med i branschens utveckling.

Ladda ner information!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan för att få tillgång till våra broschyrer.

Jag är

Boka tid

Se vilka tider som finns tillgängliga på en klinik nära dig!

Eller boka via telefon på 020-61 62 00

Fortsätt läs

Myt och sanning om hur skärmtid påverkar din syn

Myt och sanning om hur skärmtid påverkar din syn

Myter och sanningar om hur skärmtid påverkar din syn Memira har gjort en undersökning där 1000 svenskar svarar på frågor om skärmtid och hur de…

Läs mer
20-20-20 regeln

20-20-20 regeln

Här kommer ett smart tips på hur du kan minska din skärmtrötthet! Sitter du för länge framför en skärm får du ofta huvudvärk samt torra…

Läs mer
7 myter om ögonlaser

7 myter om ögonlaser

Du kanske har hört talas om ögonlaser och är lite osäker på om allt du hört stämmer? Att bestämma om ögonlaseroperationer är rätt för dig…

Läs mer

Vanliga frågor och svar

Chatta med oss

Chatta med kundservice.

Utanför våra öppettider
Mån - Fre 08:00 - 16:00
chattar du med vår chatbot.

Skicka e-post till oss

Ring oss

Kundservice
Mån - Fre 08:00 - 16:00
020-61 62 00

Ögonsjukvård i Stockholm
Mån – Fre 08:00 – 12:00
020-61 62 00

Optiker/Ortoptist i Stockholm
Mån – Fre 08:30-11:00 och 13:00-17:00
020-61 62 00

Ta reda på mer

Informationsbroschyr
Ladda ner

Se våra priser
Priser

FAQ
Vanliga frågor

Redo att boka?
Boka tid för undersökning!