Just nu! Undersökning 99 kr (ord.pris 450 kr)
Kundcenter

Båtliv -
utan glasögon och linser

Fram till 30 september bjuder vi Båtlivs läsare på undersökningen (värde 450 kr)

Memira ger dig ett modernare synsätt. Genom linsbyte, linsimplantat eller ögonlaser kan vi hjälpa dig oavsett din ålder eller ditt synfel. Sluta krångla med störande glasögon och linser på sjön!

Våra vanligaste metoder är ögonlaser eller linsbyte hos Memira. Just nu får du undersökningen inför din synkorrigerande operation kostnadsfritt, värde 450 kr. Boka senaste 30 september.

Louise Haldbo Balslev - Seglare

"Det var en mycket professionellt och en lugn, trevlig stämning. Bra, eftersom man förstås är lite nervös – det handlar trots allt om ögonen. Det är inte bara som att gå till frisören. Jag blev mycket lugn och tyckte att det var en bra process."

Just nu får du undersökningen kostnadsfritt, värde 450 kr.

På undersökningen får du träffa en av våra optiker och får reda på:

  • Om du kan göra ögonlaser eller linsbyte
  • Vilken metod som är lämpligast för dig
  • Svar på alla dina frågor
  • Vad det kommer att kosta för dig

Så här går det till:

1. Undersökning
På undersökningen får du veta om du kan operera ditt synfel och vilken operationsmetod som är lämpligast för dig.

Första steget är att boka en undersökning där vi tar reda på om det är möjligt för dig att göra ögonlaser eller linsbyte.

Memiras vidareutbildade optiker genomför under en timme en omsorgsfull undersökning, berättar om vad du kan förvänta dig av ögonlaser samt svarar på dina frågor.

Om du tillhör de c:a 80% som kan göra ögonlaser el linsbyte, bokar optikern in en preliminär tid för operation.

2. Operationen
Memira använder flera olika tekniker som kräver olika typer av utrustning och tillvägagångssätt. Den mest lämpliga operationsmetoden för dina ögon beror på dina synbehov.

På operationsdagen träffar du först läkaren som gör en egen, oberoende undersökning av dina ögon. Därefter genomförs själva ögonlaserbehandlingen. Det tar c:a 30 minuter. Du får sedan vila i vårt vilrum och därefter gå hem.

Memira använder flera olika tekniker som kräver olika typer av utrustning och tillvägagångssätt. Den mest lämpliga operationsmetoden för dina ögon beror på dina synbehov. Våra konkurrenter har ofta bara en typ av utrustning som de använder på alla kunder, oavsett ögats beskaffenhet.

Det finns också tekniker på marknaden som Memira inte använder. Det beror i så fall på att vår kvalitetsavdelning bedömt att de inte är tillräckligt bra, att det inte finns tillförlitliga resultat och utvärderingar eller att de inte tillför något jämfört med de tekniker vi redan använder.

3. Kontroller och uppföljning
De allra flesta ser bra redan samma kväll och kan gå till jobbet dagen efter operationen.

Du får med dig ögondroppar hem som ska användas under läkningen och du får speciella instruktioner för den första tiden. Du kallas också till flera kontroller.

I sällsynta fall behövs en kompletterande behandling för att uppnå önskat resultat. Allt detta ingår i priset för ögonlaser eller linsbyte.

4. Vad kostar det?
Ögonlaser kostar från 399 kronor per månad eller från 29900 kronor om du betalar allt på en gång.

Ögonlaser kostar från 399 kronor per månad eller 29900 kronor om du betalar allt på en gång. Linsbyte kostar från 599 kronor per månad eller 64900 kronor vid direkt betalning. Priset är för båda ögonen och inkluderar alla läkemedel och kontroller som behövs. Dessutom ingår vår unika 5-åriga trygghetsgaranti.